Kaguya Photography


0728175947

Vă invit în galeria mea de tablouri canvas.

Garantie si retur
Retur:

În baza legislației UE, dacă produsele pe care le-ați cumpărat de la Kaguya Photography se dovedesc a fi defectuoase din motive tehnice sau nu arată conform descrierii noastre aveți dreptul la înlocuire sau returnarea banilor.

Dacă ați cumpărat un produs de la Kaguya Photography prin intermediului formularului de comandă aveți dreptul să returnați produsul in termen de 14 zile fară nicio explicație.

Returul se va face prin curier sau postă pe cheltuiala cumpărătorului, cu condiția expresă ca produsul sa fie în starea inițială (nou, fară defecte).
Plata returului se va face imediat, banii urmând sa fie trimiși în cont sau alte modalitați legale agreate de ambele părți.


Garanție:

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi plasate la interior în condiții normale, cum ar fi: locuințe,  birouri, restaurante și nu sunt destinate locurilor cu umiditate mare (baie, piscine) sau exterior.

A se evita expunerea directă în razele soarelui, produsele sunt tratate UV dar în timp îndelungat culorile se pot estompa.

Garanție pentru Tablouri Canvas - 12 luni.

Tel: 0728175947

 

E-mail: contact@kaguya.ro

Copyright @ Kaguya Photography